voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
Online geld verdienen

Affiliate marketing revolutie

Affiliate marketing revolutie

Het aantal aankopen via internet stijgt nog steeds. Er is dan ook erg veel concurrentie voor bedrijven om gevonden te worden op het internet. De affiliate marketing revolutie speelt hierop in.

Bedrijven maken hier gebruik van om hun producten zichtbaar te krijgen op het internet. En hier kunt u weer gebruik van maken door hier geld mee te verdienen.

Verschillende soorten advertenties op het internet

Wie kent er nu niet de advertenties op bijna alle websites die u bezoekt. De advertenties zijn onder te verdelen in twee verschillende groepen.

  • Advertentieruimte op uw website aanbieden.
  • Het gericht promoten van producten

Het aanbieden van advertentieruimte op een website of blog is de simpelste methode. Hier hoeft u slechts eenmalig een en ander in te richten en de advertenties worden dan automatisch geplaats. De meeste bekende vorm hiervan is Google Adwords.

De advertenties worden dynamisch ingesteld zodat deze aansluiten bij de bezoeker van de website of blog. Vervolgens krijgt u elke keer dat iemand op een advertentie klikt hiervoor een vergoeding.

Het gericht promoten van producten wordt affilate marketing genoemd.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is simpelweg het promoten van producten van een bedrijf of persoon. Dit gebeurt op zeer grote schaal. Bijna alle bedrijven maken hier tegenwoordig gebruik van om hun producten zichtbaar te krijgen op het internet. Daarom is er sprake van een ware affiliate marketing revolutie.

Affiliate marketing is een methode wat meet tijd en energie vergt. Veelal wordt er een commissie betaald wanneer er daadwerkelijk iets wordt verkocht, waarbij de bezoeker via een zogenaamde affiliate website op de website van de verkoper terecht komt.

Een affiliate website is een website waar producten van een ander bedrijf of persoon worden gepromoot. Op de affiliate website worden niet direct producten verkocht. U wordt doorverwezen naar de website van de uiteindelijke verkoper.

Veelal wordt er alleen een commissie betaald wanneer er daadwerkelijk een product wordt verkocht.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Adwords waarbij er wordt betaald wanneer er simpelweg geklikt wordt op de advertentie.

Daar staat wel tegenover dat de vergoeding die aan affiliate websites wordt betaald veel hoger ligt dan een klik via Google Adwords.

Hoe werkt het?

Heeft u een blog of een website? Zoals bijvoorbeeld voordeel vandaag? In dat geval kunt u een artikel schrijven over een bepaald product. Bijvoorbeeld een ebook, cursus maar ook producten zoals energie. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven een affiliate marketingprogramma waarop u zich kunt inschrijven.

Het is wel raadzaam om een product te promoten wat binnen het thema van de website past. En bovendien ben ik er een voorstander van alleen een product te promoten dat u kent en waar u ook echt achter staat. Dit is een stukje integriteit wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.

In 2017 hebben Nederlandse bedrijven 137,000,000€ uitgegeven aan affiliate marketing. En dit bedrag blijft groeien.

Iets voor u?

Heeft u een website met een redelijk aantal bezoekers? Dan is de stap om de affiliate marketing revolutie toe te passen eigenlijk redelijk eenvoudig. Het grootste gedeelte van het werk is dan al gedaan. U hoeft dan alleen nog maar een aantal artikelen te wijden aan het product wat u wilt promoten. Het product moet dan wel goed passen binnen u thema van de website.

Heeft u nog geen website of blog, dan zult u deze eerst moeten opzetten. Hier gaat de nodige tijd en energie inzitten. U moet wel echt interesse hebben om dit te doen. Het is tegenwoordig niet zo eenvoudig meer om een website op te zetten en hier direct bezoekers naar toe te krijgen. U heeft een degelijke website nodig waar mensen ook echt iets aan hebben. Bovendien moet een website behoorlijk wat artikelen of zogenaamde content bevatten voordat deze zichtbaar wordt.

Dit is dus niet iets wat u in een paar dagen of weken voor elkaar heeft. Hier gaat echt wel wat tijd inzitten. Maar het kan echt, een website maken en geld verdienen.

 

Affiliate marketing revolutie

Wat kost het om te beginnen met internet affiliate marketing?

Dit valt reuze mee. De grootste investering is tijd. Wat u nodig heeft is een domeinnaam en een webhosting. Een domeinnaam is te koop voor ongeveer 1€. Voor webhosting zijn er al pakketten vanaf 1€ per maand.

En dat is het enige wat u hoeft te investeren om van start te gaan.

Wat het u wel gaat kosten is tijd. En vooral ook doorzettingsvermogen. Affiliate marketing is niet iets wat u in een paar dagen opzet en dat u vervolgens niks meer hoeft te doen. Dit zijn fabeltjes en moet u absoluut niet geloven.

Een website opzetten vergt toch veel technische kennis?

Dit is niet langer het geval. Met het gratis pakket WordPress kunt u heel eenvoudig een hele mooie website bouwen. Hier heeft u echt geen technische kennis voor nodig.

Het belangrijkste is een goede domeinnaam aan te schaffen. Een naam die aanspreekt, niet te lang is en natuurlijk goed bij het onderwerp van uw website past. En dan moet de domeinnaam natuurlijk nog vrij zijn.

affliate marketing revolutie

De methode van de affiliate marketing revolutie.

Wanneer u een webhosting en domeinnaam heeft aangeschaft kunt u van start met de internet marketing revolutie. Via gratis filmpjes op YouTube, en informatie die u via Google kunt vinden kunt u al veel goede informatie opdoen.

Het allerbelangrijkste is dat u zogenaamde goede content op uw website heeft staan. Artikelen die mensen aanspreken en waar iemand ook echt iets aan heeft. En bovendien onderscheidend, niet iets wat je overal op het internet terug kan vinden.

Waarom zou ik aan de slag gaan met de affiliate marketing revolutie?

Er zijn verschillende redenen om hiermee aan de slag te gaan. U kunt het gewoon als hobby doen en een paar vrije uren die u normaal gesproken voor de tv doorbrengt gebruiken om een affiliate website op te zetten.

Echter, u kunt het natuurlijk ook doen om daadwerkelijk een inkomen hiermee op te bouwen. Geloof echter niet de verhalen of e-mail spam die u bijna dagelijks ontvangt om eenvoudig vanuit huis met slechts een paar uur per week veel geld verdient. Dit klopt niet en kan niet!

Het is echter wel degelijk mogelijk om daadwerkelijk een behoorlijk bedrag te verdienen met de affiliate marketing revolutie. Hoeveel dit is? Dat heeft u geheel zelf in de hand. Hoe meer tijd u investeert hoe meer u hiermee kunt verdienen.

Zoals bijna altijd is het begin het moeilijkst. Echter, wanneer u uw eerste successen boekt zult u zien dat het steeds gemakkelijker wordt. En dat u dan bovendien steeds minder tijd hoeft te investeren. Uw genereert dan een maandelijks inkomen waarvoor u niet al teveel meer hoeft te doen. Dit is echter niet direct binnen een paar weken of maanden. En dit is waar veel mensen de fout maken om te snel op te geven.

In het begin is het niet motiverend als je er redelijk wat tijd instopt maar het levert niks op. Maar haak niet af en ga door! Uiteindelijk gaat het wat opleveren. Hoeveel? Dat heb jezelf in de hand!

En als u eenmaal zover bent dat u geld verdient met de affiliate marketing revolutie dan kunt u eens denken aan een goedkope vakantie incl vlucht. Vergeet hiervoor niet te kijken op de pagina goedkoop op vakantie waar u de 5 waardevolle tips kunt terugvinden.

Wilt u ook geld gaan verdienen?

De manier om ook te profiteren van de affiliate marketing revolutie is simpel. Gewoon beginnen. Het draait allemaal om doen.

Om direct aan de slag te gaan raad ik de website van de internet succes gids aan. De internet succesgids is de bron van informatie die u helpt om direct aan de slag te gaan.

Er zijn een aantal gratis video`s beschikbaar die u op weg helpen. In principe kunt u op basis van deze video`s al direct aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *