voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
Travel

Goedkoopste vliegtickets? Google flightsearch!

Goedkoopste vliegtickets

Goedkoopste vliegtickets met Google flightsearch

De goedkoopste vliegtickets. Dit is iets waar iedereen naar op zoek is.

Vliegtickets kunnen om de meest vreemde redenen van dag tot dag enorm van prijs verschillen.

Hoe weet je zeker dat je niet teveel betaald?

Goedkoopste vliegtickets

Het kan zijn dat op een bepaalde dag de vluchten vol zitten, het kan zijn dat er bepaalde maatschappijen alleen op specifieke dagen van de week vliegen. En waarschijnlijk zijn er nog talloze andere redenen.

Even zoeken kan dus lonen. Mijn favoriet is de Google flightsearch. Als u op Google "flights" intypt krijgt u direct de flightsearch te zien. Zij hebben onlangs het een en ander verandert, maar ik vind de oude versie prettiger Als u op het menu rechtsboven klikt kunt u kiezen om terug te gaan naar de "klassieke versie".

Meerdere luchthavens en interactieve kaart om de goedkoopste vliegtickets te vinden

De mogelijkheden die dan naar voren komen ben ik op nog geen enkele andere site tegengekomen. Zo kan je in een keer meerdere vertrekluchthavens invoeren en eventueel ook verschillende aankomst luchthavens. Dan is er ook een prijstabel waarbij je direct kunt zien wat de voordelige dagen zijn om te vliegen.

Een dagje extra of een dag korter kan soms gigantische prijsverschillen opleveren. Of misschien wil je van een andere luchthaven vertrekken dan dat je bent aangekomen. Dit zijn allemaal super eenvoudige zoekopties.  

Een andere mooie feature, is de kaart die je kunt bekijken waar de prijzen per bestemming worden weergegeven. Weet je bijvoorbeeld nog niet exact waar je naar toe wilt gaan, dan is dit ideaal. 

Stel je wilt naar Barcelona. Via de kaart kan je alle luchthavens in de buurt bekijken. Mischien is girona wel veel goedkoper en met de directe bussen ben je redelijk snel in het centrum van Barcelona. 

Waar zouden we zijn zonder Google!

Samen met onze tips voor goedkope excursies en tips voor hotels ga je veel geld besparen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *