voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
Overig

Interessante sites

Interessante sites

Interessante site

Wat zij nu echte interessante sites om in de gaten te houden?

Op voordeel vandaag hebben wij er een aantal op rij gezet.

Lees daarom vooral verder. 

Interessante sites

Er zijn inmiddels behoorlijk wat websites die interessant zijn om te raadplegen om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaald.

Er zitten echter wel websites tussen, of bepaalde producten op dit soort websites waar zaken aantrekkelijk worden voorgesteld, maar dit eigenlijk niet zijn.

Dan wordt er met een torenhoge adviesprijs geadverteerd waar u vervolgens een hoge korting op krijgt.

Dit is echter niet altijd een juiste weergave. Misschien is de adviesprijs wel juist, maar wordt de nergens ook echt gehanteerd en alleen gebruikt om mee te adverteren om zo de indruk te kunnen wekken dat er een gigantische korting wordt gegeven.

Een overzicht van interessante sites

Om u een handje te helpen hebben wij een selectie gemaakt van sites waar u uw voordeel mee kunt doen

Groupon.nl De welbekende site waar u op veel categorieën grote kortingen kunt krijgen. Inmiddels zijn er talloze vergelijkbare sites zoals bijvoorbeeld socialdeal.nl

Het lijkt er echter wel op dat dit soort sites hun hoogtijdagen achter zich hebben liggen. Het is simpelweg te kostbaar voor de ondernemers.

Ten eerste nemen deze sites een forse commissie en bovendien dient de ondernemer een forse korting te geven aan de klant om in aanmerking te komen voor deze sites.

Uiteindelijk blijft er maar ongeveer 25% van de originele prijs over voor de ondernemer. Daarom zie je nu veel bedrijven die niet zo goed draaien en cash nodig hebben op deze sites of nieuwe bedrijven die op deze manier naamsbekendheid willen opdoen.

Tip: kijk ook eens op de buitenlandse domeinen. Het komt voor dat deals in Nederland alleen bijvoorbeeld het .de domein worden weergegeven. Maar ook bijvoorbeeld het domein van het land waar u op vakantie gaat.

Een andere site die wij zelf ook bekijken is jouwaanbieding.nl. Dit is een verzamelsite van allerlei aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn niet direct op hun site te verkrijgen. Dit is een behoorlijk compleet overzicht, dus eigenlijk kan je direct een heleboel andere pagina`s overslaan, omdat hier de informatie als is weergegeven.

Vergeet ook voordeel vandaag niet

Op voordeel vandaag vindt u echter informatie die u op genoemde pagina`s niet tegenkomt. Denkt u bijvoorbeeld aan goedkoop op vakantie, premie overstappen energie en shoppen voor uw vakantie. Hier krijgt u uitgelegd hoe u bepaalde zaken het best kan aanpakken.

Dit gaat dus verder dan het alleen publiceren van aanbiedingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *