voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
Geld verdienen

Je eigen kleding verkopen.

Je eigen kleding verkopen

Waarom niet het gedeelte van je eigen kleding verkopen dat je toch niet meer draagt? Iedereen heeft wel kleding in de kast hangen die je niet meer draagt of waar je op bent uitgekeken.

Waarom deze in de kast laten liggen als je kleding ook kunt verkopen?

Het hangt natuurlijk af van de staat van de kleding, wat je hiermee nog kunt doen. Is het versleten of erg oud, dan is de kledingbak waarschijnlijk de enige optie.

Ziet de kleding er daarentegen nog goed uit, waarom zou je deze dan niet proberen te verkopen? Dit is een eenvoudige tip van voordeel vandaag!

Er zijn voldoende mogelijkheden om je overbodige kleding te verkopen. En voor het aanbieden van deze kleding op het internet hoef je niks te betalen.

Het enige wat je hoeft te doen is wat tijd investeren om goede foto`s te maken. Dit is daarentegen wel erg belangrijk, om goede, duidelijke en mooie foto`s te maken. Als jouw foto niet goed is, zullen mensen er geen aandacht aan schenken.

Mogelijkheden om je kleding te verkopen

De eerste site waaraan je denkt bij het verkopen van 2e handspullen is waarschijnlijk Marktplaats. Zelf ben ik geen fan van marktplaats. Het is voor mij onoverzichtelijk en bovendien lijkt het erop dat er tegenwoordig meer bedrijven spullen aanbieden dan particulieren. En daarnaast speelt het oplichtingsrisico natuurlijk een grote rol Op dat gebied heeft marktplaats geen hele goede reputatie.

Wat betreft kopers op marktplaats is het altijd maar afwachten. Meestal willen kopers maar erg weinig betalen. En heb je een deal gesloten met iemand, dan is het ook nog maar afwachten of je nog iets van deze persoon hoort. Dit is mij persoonlijk al vaker overkomen.

Je eigen kleding verkopen

Gespecialiseerde websites

Doordat er tegenwoordig een grote markt is voor je eigen kleding verkopen, zijn er een aantal websites zijn die zich hierop hebben toegelegd. Er zijn de websites die zich richten op designer en duurdere kleding, zoals Rebelle en Vestaire Collective. Het nadeel van deze websites is dat zij een behoorlijk gedeelte van de verkoopprijs als commissie berekenen.

Het grote voordeel van gespecialiseerde websites is dat zij als tussenpersoon optreden voor het betaalproces. Je hoeft dus niet bang te zijn dat als je iets verstuurd dat je jouw geld niet krijgt. En aan de andere kant hoeft de koper niet bang te zijn dat hij zijn spullen niet krijgt waarvoor hij betaald heeft.

Ook hebben deze sites bezoekers van de juiste doelgroep. Mensen die echt opzoek zijn naar tweedehands kleding.

United Wardrobe

United Wardrobe is een van de grotere spelers in de markt van tweedehands kleding. Via deze website krijg je maar liefst 90% van de verkoopprijs uitgekeerd. Bij andere sites ligt dit tussen de 60 en 80%. Je eigen kleding verkopen? Dan is deze website een echte aanrader.

Je kan geheel gratis en vrijblijvend jouw overbodige kleding op United Wardrobe plaatsen. Verkoop je het niet, dan betaal je ook niks.

Zelf sorteer ik altijd mijn kleding na elk seizoen. Stukken die ik niet meer denk te dragen, gaan op United Wardrobe. En je zal ervan versteld staan hoeveel je toch redelijk eenvoudig en snel kunt verkopen.

Het is toch beter om dat geld in uw portemonnee te hebben dan dat de kleding stof ligt te vangen in uw kast?

Ik maak ook wel verschil tussen kledingstukken die ik zeker niet meer ga dragen. Deze verkoop ik tegen elke prijs. Daarentegen, kledingstukken die ik misschien nog wel zou dragen, maar ik heb liever iets nieuws, bied ik voor een hogere prijs aan.

Worden deze verkocht? Dan heb ik direct al een gedeelte voor de aanschaf van een nieuw kledingstuk! Begin direct met het verkopen van je eigen kleding! Verdien zo wat extra geld bijvoorbeeld om te shoppen voor uw vakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *