voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
BesparingenOnline geld verdienen

Verdien en bespaar. Onze favorieten

Op voordeel-vandaag hebben wij het uitgangspunt: verdien en bespaar. Waar mogelijk extra geld verdienen maar zeker ook besparen. En dan vooral besparen waar dit eenvoudig kan.

Verdien en bespaar mogelijkheden

Er zijn legio mogelijkheden om zowel te besparen als wel extra geld te verdienen. Wij hebben in onze opinie de beste opties op een rij gezet

Eenvoudig besparen

Waar kan je nu eenvoudig op besparen. En dat zonder dat je het merkt dat je er iets voor moet laten of opgeven.

Gas en  licht

Waar je in mijn opinie eenvoudig geld op kunt besparen zijn de vaste lasten. En dan met name op de gas en stroom rekening.

De overstappremie die bijna alle energiemaatschappijen aanbieden is mijn ogen een eenvoudig besparing. Met een premie die al snel enkele honderden euro`s kan zijn, bespaar je toch een leuk bedrag. En vergeet niet, overstappen kan elk jaar.

Internet en tv

Hetzelfde gaat op voor het internetabonnement. Het is wel iets meer werk dan overstappen van energieleverancier, maar je kan toch snel behoorlijk wat geld besparen. Zelf ben ik net overgestapt naar Ziggo en krijg 3 maanden gratis internet, tv en bellen. Dat is toch weer snel een kleine tweehonderd euro verdient.

Vakantie

En dan de vakantie. Door wat tijd te investeren en daardoor op zoek te gaan naar de beste prijzen kan je ook behoorlijk wat besparen. Vergeet niet eens naar de Duitse websites te kijken. En maak ook de vergelijking tussen zelf een vliegticket en hotel boeken versus een pakketreis. Op die manier kan je op je vakantie vaak honderden euro`s besparen.

Extra verdienen

Indien je extra geld wilt verdienen, dan zou ik persoonlijk vooral naar de online mogelijkheden kijken. Dit omdat je hiervoor bijna niks hoeft te investeren en je daarnaast volledig zelf jouw tijd kan indelen.

Je kan bijvoorbeeld je huis opruimen en bijvoorbeeld jouw overbodige kleding verkopen. Maar ook andere zaken die je eigenlijk niet gebruikt kun je simpel op marktplaats zetten. Naast dat je jouw huis opruimt, verdien je er ook nog eens extra geld mee.

Structureel extra geld verdienen

Wil je structureel extra geld verdienen, dan zou ik eens naar Bol.com kijken. Tegenwoordig kan iedereen via Bol verkopen. En de omzetten en bezoekersaantallen van Bol zijn nog steeds stijgende.  En daar kan je ook eenvoudig van profiteren.

Je moet wel bepaalde basisvaardigheden onder de knie hebben om te gaan verkopen via Bol. Het goede nieuws is echter dat dit helemaal niet moeilijk is. Je hebt er zeker geen technische kennis voor nodig en het is weggelegd voor alle leeftijden.

Wil je het serieus aanpakken? Dan is de online training Bol masterclass een aanrader. Deze training leert je alle ins en outs over het verkopen via Bol. En op die manier kan je snel aan de slag. En nog belangrijker, met een grote kans op succes. De juiste prijzen bepalen het inzetten van e mails en natuurlijk welke producten je zou kunnen verkopen. Dit zijn allemaal zaken die je leert via deze training.

Verdien en bespaar is on motto en dat zal altijd zo blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *