voordeel-vandaag.nl

Adviezen en tips om veel geld te besparen!

voordeel-vandaag.nl
Online geld verdienen

Website maken en geld verdienen!

website maken geld verdienen

Website maken en geld verdienen.

Hoe gaat dit in zijn werk, een website maken en geld verdienen.

Moet ik dan een eigen webshop opzetten en heb ik heel veel technische kennis nodig?

Het antwoord is nee!

Hier geef ik u 5 tips om van start te gaan.

Website maken en geld verdienen

Heeft u een goede website met redelijk wat bezoekers dan kunt u hier geld mee verdienen. Adverteerders zijn altijd op zoek naar bronnen om producten of diensten te promoten. En indien u een website met bezoekers heeft kunt u hier geld mee gaan verdienen.

Heeft u geen website, dan is dit misschien een idee om hiermee te beginnen.

Ik heb zelf geen enkele kennis van webdesign of programmeertalen. Toch heb ik de website voordeel-vandaag opgezet.

Hier zult u dan ook geen ingewikkelde termen tegenkomen en is het voor iedereen te begrijpen. Een website maken en geld verdienen kan in principe iedereen.  Zo heb ik bijvoorbeeld zelf de website recepten om af te vallen opgezet.

Hoeveel kost een website

Door de enorme concurrentie is het maken van een website tegenwoordig spotgoedkoop. Er zijn wel aanbieders die pakketten aanbieden om een website te maken. Dit heeft u in mijn ogen echter absoluut niet nodig. Er zijn zoveel gratis tools beschikbaar dat dit overbodig is.

Wat u nodig hebt is een domeinnaam en een hostingpakket waar u de website onderbrengt, zodat deze op het internet verschijnt. Heeft u een grote website of wilt u het professioneel aanpakken, dan is het waarschijnlijk beter om een professioneler en dus iets duurder hostingpakket aan te schaffen.

Een starterspakket heeft u voor nog geen 1€ per maand. En u kunt altijd uw pakket upgraden dus ik zou hier gewoon mee beginnen En voor 5€ per maand heeft u al een professioneel pakket wat voor de meeste websites meer dan voldoende is. En voor deze 5€ kunt u ook nog eens meerdere domeinnamen hosten.

Bij de aanschaf van een hostingpakket krijgt u er meestal al een gratis domeinnaam bij. Zo niet, dan kunt u een domeinnaam voor 1€ aanschaffen. 

En in eerste instantie is dit alles wat u nodig hebt. Natuurlijk zijn er wel professionele en handige tools beschikbaar om een en ander nog professioneler aan te pakken,  maar die heeft u in eerste instantie echt niet nodig. 

En dat is het mooie. Je kunt eigenlijk zonder investering beginnen. Blijkt na verloop van tijd dat u hier verder en op grote schaal verder mee wilt gaan, dan kunt alsnog iets meer investeren in bijvoorbeeld E-mail tools.

Echter, wanneer u dit doet dan weet u al dat dit ook geld gaat opleveren. Voor een website maken en geld verdienen hoeft u dus bijna niks te investeren.

website maken en geld verdienen

5 Tips voor website maken en geld verdienen

Tip 1: registreer een goede domeinnaam.

Dit klinkt natuurlijk vanzelfsprekend. Echter enig denkwerk is hier vereist. U moet natuurlijk een domeinnaam vastleggen die aansluit bij het onderwerp van uw website. Het is verstandig de nodige tijd te investeren om de juiste domeinnaam vast te leggen en niet direct de eerste de beste domeinnaam te kiezen. 

En denkt u dat u een goede domeinnaam heeft gevonden, dan moet deze natuurlijk ook nog vrij zijn.

Het goede nieuws is dat het vastleggen van een domeinnaam tegenwoordig spotgoedkoop is. En ook de prijs van een webhosting waar u de website onderbrengt kost niet veel.

Zelf werk ik via Neostrada en ben daar erg tevreden over. Een domeinnaam kost u 1,95 en een webhosting heeft u al vanaf 0,85€ per maand. Er zijn echter ook regelmatig aanbiedingen waarbij er ook nog eens een flinke korting wordt gegeven op deze prijzen. 

Natuurlijk zijn er ook duurdere pakketten, maar om mee te beginnen is dit een prima optie.

Tip 2: Start met WordPress

WordPress is gratis software die u kunt gebruiken om uw website op te zetten. Het is bovendien super eenvoudig in gebruik. Als u WordPress heeft geïnstalleerd kunt u direct aan de slag met het schrijven van pagina`s en berichten. 

WordPress is open software. Dit houdt in dat iedereen een bijdrage kan ontwikkelen om WordPress verder te ontwikkelen. Dit wordt op zeer grote schaal gedaan.

Hierdoor kunt u de standaardfuncties eenvoudig uitbreiden met zogenaamde plug-ins. Er zijn ontelbare gratis plug-ins te installeren, zodat u voor het software gedeelte eigenlijk niks hoeft uit te geven.

Tip 3: installeer de juiste plug-ins voor WordPress

Er zijn ontelbare plug-ins beschikbaar. Dit is aan de ene kant fantastisch, omdat u voor veel zaken die u op website wilt implementeren wel een plug-in kunt vinden. Een plug-in is eigenlijk een stukje code die u aan uw website toevoegt.

Omdat er zoveel beschikbaar is, moet u wel uitkijken dat u niet teveel en allerlei plug-ins gaat installeren. En vooral ook alleen de kwalitatief goede plug-ins gebruikt. Een slechte plug-in kan namelijk voor problemen op uw website zorgen.

Een onmisbare plug-in die u moet installeren is de Yoast SEO. Als u al een website heeft of met een website gaat beginnen, dan is de term SEO iets wat u veel tegen gaat komen.

Deze zogenaamde Search Engine Optimitaztion bepaalt of uw website gevonden gaat worden binnen Google. Dit is uiteraard uitermate belangrijk om bezoekers naar uw pagina te krijgen.

De Yoast SEO-plug-in helpt u hiermee. Op basis van ongeveer 12 punten geeft deze plug-in aan in hoeverre uw berichten of pagina`s SEO vriendelijk zijn.

Tip 4: Kies een simpel thema dat bij de website past

Binnen WordPress heeft u de keuze uit talloze thema`s. Gratis als wel betaalde versies. Als u gaat beginnen dan zijn er voldoende gratis thema`s waarmee u uit de weg kan. Wanneer u WordPress installeert wordt er ook direct een gratis thema geherinstalleerd waar u mee aan de slag kunt. 

Een thema is als het ware de lay-out van u website.

De gratis thema`s hebben over het algemeen minder functionaliteiten dan de betaalde thema`s. De vraag is of u de betaalde functionaliteiten ook daadwerkelijk nodig heeft

Bovendien kunt u in veel gevallen aanvullende plug-ins installeren, voor de functionaliteit die u mist met uw gratis thema.

Met een gratis thema en een aantal goede en gratis plug-ins komt u al een heel eind. 

 

Tip 5: Begin met schrijven

Een website draait uiteindelijk om de informatie die er te vinden is. Voor een website maken en geld verdienen zijn waardevolle en goed te lezen informatieve artikelen de succesfactoren voor een goede website met bezoekers.

Het is geen kwestie van 1 keer even iets schrijven en klaar ben je. Er moet tocht wel behoorlijk wat informatieve artikelen te vinden zijn voordat de website bezoekers begint te krijgen.

Dit is niet altijd eenvoudig. In het begin zal je redelijk wat tijd spenderen voor het schrijven van jouw artikelen, zonder dat hier noemenswaardige bezoekersaantallen op af komen.

Dan is het een kwestie van doorzetten. De content en artikelen blijven schrijven en uitbreiden. Als je dit op een goede en juiste manier doet dan zullen er na verloop van tijd bezoekers gaan komen.

Je bent echter zelf diegene die dit voor elkaar moet krijgen. Doorzetten dus!

Wilt u ook een eigen website?

Denk je dit is iets voor mij en dit wil ik ook? Dit is slechts een begin met een aantal meer algemene tips.

Meer diepgaande tips en informatie zal ik ook met u gaan delen. Hiermee krijgt u een compleet handvat om een eigen, succesvolle website op te zetten. 

Daarom is mijn laatste en belangrijkste tip,  Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang het complete overzicht voor een website maken en geld verdienen!

The selected Optin Cat form doesn't exist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *